20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και του ΔΣ της ΕΟΜΙΦΝΕ να συμμετάσχετε στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου (ΕΟΜΙΦΝΕ) το οποίο θα πραγματοποιηθεί 2 – 5 Ιουνίου 2022, στο Ξενοδοχείο Corfu Palace στην Κέρκυρα.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι και το φετινό Συνέδριο, όπως και τα προηγούμενα, θα είναι μια σημαντική στιγμή για τα Ελληνικά ΙΦΝΕ και μια σημαντική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, με τη δική σας ενεργό συμμετοχή και με διεξοδική συζήτηση για επίκαιρα θέματα των ΙΦΝΕ.

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα διατηρήσει την παραδοσιακή μορφή του με προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεων δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Η Ελληνική Ομάδα Μελέτης Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου (ΕΟΜΙΦΝΕ)  προγραμματίζει το συνέδριο δια ζώσης με την παρουσίαση  των ομιλιών και ανακοινώσεων στο χώρο διεξαγωγής του σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε ισχύ.

Η ενημέρωση αναφορικά με τις εξελίξεις της δια ζώσης διοργάνωσης του Συνεδρίου θα είναι συνεχής και σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε συχνά τον διαδικτυακό τόπο του συνεδρίου.

Δες επίσης